Novy is de Belgische specialist in keukenventilatie: al jaren is vakmanschap en innovatie de drijfveer bij het ontwerpen van dampkappen. Degelijk, doordacht en steeds geïnspireerd door perfectie.

Panorama: de dampkap van Novy die uw leven gemakkelijker maakt

Onze leefruimte en kookplek versmelt tot één in de keuken. In het ‘hart’ van het huis spenderen we het meeste tijd met onze vrienden en familie. Om nog meer te kunnen genieten van deze multifunctionele ruimte, is een slimme keukenventilatie haast onmisbaar.

Novy verlegt de grenzen en gaat weer een stapje verder met Panorama: als kookplaat en dampkap in één heeft het niet enkel een puur en tijdloos design, het past zich dankzij het technisch vernuft ook helemaal aan, aan uw unieke levensstijl.

Meer ruimte en visuele rust in de keuken

Panorama is niet enkel een esthetisch pareltje met z’n strakke, zwarte ventilatietoren en slanke belijning. De ventilatietoren die achteraan het werkblad is gepositioneerd biedt ook heel wat voordelen op vlak van afzuiging. De kookdampen worden opgevangen waar ze ontstaan en efficiënt afgevoerd. U heeft ook meer bewegingsvrijheid bij het koken.

Een andere troef zijn de verstelbare hoogtes van de ventilatietoren. U kunt kiezen tussen een hoogte van 10 cm, 20 cm of 30 cm – afhankelijk van welke kookpot u gebruikt. Na de kooksessie verdwijnt de ventilatietoren weer in de kookplaat – dat zorgt voor ruimte en visuele rust in de keuken!

Er hoeft trouwens geen rekening te worden gehouden met muren of plafond, dus de Panorama dampkap kan in elke keuken worden geplaatst!

Novy Panorama is een ‘premium innovation product’ dat enkel verkrijgbaar is bij Novy partners die behoren tot het netwerk van ‘Novy Premium Innovation’ verkooppunten.

Novy Premium Innovation Producten (230, 7550, 826, 6832) zijn enkel verkrijgbaar bij Novy partners die behoren tot het netwerk van ‘Novy Premium Innovation’ verkooppunten.

Ontdek ‘m nu op Niwzi!

 

Klik hier om producten in te laden