Kenwood brengt weer een revolutionaire keukenmachine op de markt. Creëer je favoriete gerechten met passie dankzij de Kenwood Cooking Chef Gourmet!

De keukenrobot van de toekomst

Kneden, kloppen, mengen, roeren en koken tegelijk met één keukenrobot – Kenwood maakt het mogelijk. De unieke inductietechniek met een temperatuurbereik tot 180°C en de 24 beschikbare programma’s zorgen ervoor dat je in no time risotto, stoofpotjes, banketbakkersroom,… klaarmaakt. Ideaal voor de professionele chef maar ook voor de thuischef die nieuwe recepten en oude klassiekers snel en gemakkelijk wil bereiden.

Wist je dat inductiekoken energiebesparend is en de kooktijden verkort? De temperatuur van de Cooking Chef Gourmet kan heel precies geregeld worden, je kunt het vermogen ook steeds aanpassen aan je bereiding, bij ingestelde programma’s doet de thuischef dit automatisch zo energiezuinig mogelijk.

Maak in no-time je lievelingseten klaar!

Daarbij is de mengkom van hoogwaardig RVS bijzonder handig. Dankzij de twee warmte-isolerende handgrepen kun je rekenen op veilig gebruik, de capaciteit van 6,7 liter staat je toe grote hoeveelheden warme en koude voeding bereiden.

Andere troeven? Wij zijn onder de indruk van de continue kook- en mengfunctie, de mogelijkheid om te mengen op hoge snelheid en op hoge temperatuur én de timerfunctie die toelaat de kooktijd te programmeren.

Staat er gebak, gehaktballen, pasta of aardappelpuree op het menu? Maak dan gebruik van de knappe accessoires zoals de K-klopper, de ballongarde, de spiraalvormige deeghaak, de flexiklopper en het roeraccessoire.

Ontdek de Kenwood Cooking Chef Gourmet en z’n dichtstbijzijnde verkooppunten nu op Niwzi!

Klik hier om producten in te laden