Voor de lancering van de nieuwe MaxiSpace vaatwasser, ging Whirlpool ver. Het bekende huishoudmerk opende op 19 september voor één dag restaurant La Vaisselle tussen de majestueuze muren van Kasteel Belvedere in Wijnegem. Dat draaide volledig rond de nieuwe vaatwasser. In La Vaisselle werd er namelijk in gekookt. En wij mochten erbij zijn. Lees hier over deze bijzondere dag die we beleefden met Whirlpool en ontdek verrassende receptjes.
Chef Lucas: “Natuurlijk leek het wat gek om te koken in een vaatwasser, maar het was een geweldig idee. Ik ben zelf fan van slow cooking: dat maakt de natuurlijke aroma’s helemaal vrij. Het is gezond én lekker. De ster van de avond was ongetwijfeld de Whirlpool vaatwasser. Die stond garant voor intens culinair plezier.”
Whirlpool staat voor welzijn en ontspanning. De MaxiSpace vaatwasser ontzorgt, waardoor je meer tijd overhoudt voor vrienden, familie én het eten zelf. Kortom, voor alles wat écht telt. Dat werd tastbaar bewezen in La Vaisselle.
Wat maakt de MaxiSpace zo speciaal? Meer laden, minder denken!
Een uniek derde rek met geïntegreerde waterstralen.
Perfect ontworpen zodat al je vaat moeiteloos in de vaatwasser past – van hoge glazen (tot maximaal 13 cm) tot mokken en kommen – en om ruimte over te houden in het middelste rek voor andere vaat.
Geïnspireerd door het menu van La Vaisselle? Dan kan je zelf aan de slag met de vaatwasser. Een overzichtje van de gerechten vind je hieronder, de recepten vind je via deze link www.whirlpool.be
Reageer