delonghi koper

Koper heeft in 2015 al z’n intrede gedaan in de keuken en ook in het nieuwe jaar blijft het scoren. Het kleur brengt een zachte toets in de keuken met zich mee. De’Longhi bewijst dit maar al te graag met hun nieuwe ontbijtserie Distinta in mat koper.

 

Trendy

De nieuwe ontbijtreeks bestaat uit een waterkoker, een broodrooster, een klassieke koffiezetmachine, een espresso-toestel en een melkopschuimer. De’Longhi zorgt op briljante wijze dat je de dag goed kan beginnen met een stevig ontbijt. Daarnaast is het merk niet alleen specialist in trendy keukentoestellen, ook de digitale trends worden in hun nieuwste toestellen verwerkt. De’longhi’s gloednieuwe augmented reality app voor de Distinta-reeks is werkelijk het neusje van de zalm. Je kan deze app gratis downloaden op je smartphone of tablet en ontdek à la minute of de knappe koperkleurige toestellen een perfect match zijn voor je keuken.

Moeiteloos combineren

Dat koper een hippe kleur is, valt niet meer onder stoelen of banken te steken. De kleur zorgt meteen voor een stoere doch elegante toets in de keuken én is moeiteloos te combineren met andere kleuren. Zo valt koper perfect te rijmen met romig wit, krachtig zwart of zoete pastelkleuren. De matte uitwerking van het koper zorgt voor een moderne indruk die meteen in het oog springt. Ook de vormgeving vormt de perfecte balans tussen ronde en rechte hoeken.

Waterkoker

De waterkoker heeft een royale inhoud van maar liefst 1,7 liter en een vermogen van 2000 W. Zowel voor links- als rechtshandigen ligt het toestel perfect in de hand. Het toestel is uitgerust met een wasbare antikalkfilter die bovendien herbruikbaar is. En dat voor een mooie prijs van 99,99 euro!

distinta koper de'longhi

Broodrooster

Ook een broodrooster is een vaste partner bij het ontbijt. Dit exemplaar geeft je alles wat je maar wilt: dat mooie goudbruine kleurtje. Met de bagelfunctie zorg je ervoor dat je broodje aan één kan geroosterd wordt. Via het opzetrekje kan je een croissant snel opwarmen. De extra liftfunctie zorgt ervoor dat je zelfs de kleinste sneetjes brood uit de broodrooster kan halen. Prijs? 99,99 euro.

Klassiek koffiezetapparaat

Is een espresso of cappuccino echt niks voor jou? Kies dan voor dit klassieke koffiezettoestel van De’Longhi. Het toestel met vaste filter zet tot 10 koppen koffie tegelijkertijd. Via de aromafunctie kan je je eigen smaakvoorkeur selecteren. Nadat de koffie volledig doorlopen is, wordt de glazen kan gedurende 40 minuten op temperatuur gehouden. Na die tijd, schakelt het koffieapparaat zich automatisch uit. Aanbevolen verkoopprijs: 119,99 euro.

Melkopschuimer

Het Distinta-gamma bestaat daarnaast ook uit een melkopschuimer waarmee je tot 4 porties melk voor een heerlijke cappuccino maakt. Ben je eerder een liefhebber van een warme chocolademelk of een luchtige milkshake? Dan is dit toestel ook op jouw lijf geschreven. Ook dit toestel is een perfect match voor zowel links- als rechtshandigen. Prijs? 99,99 euro.

Espresso-apparaat

Als laatste vult het espressotoestel dit gamma perfect aan. Ben jij ook helemaal weg van die typische espressosmaak? Dan is deze koperen knapperd echt iets voor jou. Het toestel beschikt over een pompdruk van 15 bar en een ‘2 in 1-filterhouder’. Zo krijgt elk kopje koffie de perfecte romige cremalaag. Je hebt de keuze om voorgedoseerde ESE-servings of gemalen koffie te gebruiken . De gemalen koffie druk je aan met de geïntegreerde aanstamper.

Ook de cappuccinoliefhebbers worden niet vergeten door De’Longhi. Met een mix van een stoom, water en lucht schuimt het toestel melk op tot die heerlijke melkschuimkraag. Daarnaast is het toestel uitgerust met een verwarmplaat voor kopjes en een aparte thermostaat. Eens het toestel uitgeschakeld is, wordt de roestvrijstalen boiler automatisch leeggemaakt. Hierdoor blijft er geen stilstaand water achter en wordt kalkvorming tegengegaan. Aanbevolen verkoopprijs: 199,99 euro.

Klik hier om producten in te laden