In de winter zijn wafels – in al zijn vormen en maten – één van de toppers in de categorie ‘comfortfood’. Het Belgische merk Fritel heeft hét wafelijzer om je het hele seizoen zoet of zout te houden. Zij hebben namelijk het enige wafelijzer met zoveel uitbreidingsmogelijkheden. Met maar liefst 14 verschillende bakplaten kan je naar hartelust variëren, want wat dacht je van Brusselse wafels en gevulde hartige of zoete wafels? Of probeer eens één van Fritels recepten zoals pizzawafels of wafels met kaas en kruiden. Heerlijk en origineel!

Unieke uitbreidingsmogelijkheden

Je hebt de keuze uit 14 verschillende bakplaten waarmee je het toestel zelfs kunt omvormen tot grill of teppanyaki! Stuk voor stuk in massief gegoten aluminium met een non stick coating. Zo kan je eindeloos variëren en imponeren met unieke receptjes.

Dol op madeleines? Waarom ze niet zelf maken met de speciale bakplaat? Je kan zelfs gaan voor een hartige madeleine en je gasten helemaal omver blazen!
Of maak wafels in verschillende vormen. Van Franse gaufrettes over Brusselse en Luikse tot traditionele en Belgische wafels. Het Fritel wafelijzer is zelfs het enige toestel waarmee je twee echte Brusselse of Luikse wafels tegelijkertijd kunt bakken. Handig!

Of ga voor hartvormige wafels. Lekker en mooi! Tuk op knapperig? Kies dan voor de plaat om galetjes te maken. Mag het nog wat specialer? Dan kan je kiezen voor gevulde wafels. Zoet en gevuld met fruit of hartig met bijvoorbeeld kruidenkaas en gerookte zalm. De opties zijn eindeloos!

Meer dan een wafelijzer

Van gewone pannenkoeken tot poffertjes, zelfs ijshoorntjes behoren tot de mogelijkheden. Niet zo zot van zoet? Dan tover je het toestel toch gewoon om tot teppanyaki, croque-monsieurmachine of grill.

Inspiratie nodig? Fritel heeft de recepten op hun website om je op weg te helpen. Wij zijn namelijk helemaal weg van de pizzawafel en de variant met kaas en kruiden!

Er is over nagedacht…

En dat merk je meteen bij het eerste gebruik. Zo is het toestel omkeerbaar zodat je het deeg perfect kan verdelen. De massieve gegoten aluminium bakplaten zorgen dan weer voor een optimale warmteverdeling zodat de wafeltjes mooi gelijk gebakken zijn. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt het overtollige deeg opgevangen en kan het toestel eenvoudig gereinigd worden dankzij de uitneembare bakplaten die vaatwasserbestendig zijn.

Kun je niet wachten om kennis te maken met dit super wafelijzer? Via niwzi.be kom je de verkooppunten in jouw buurt te weten:

 

Reageer