De pannenkoek kun je werkelijk in iedere cultuur terugvinden in 1 of andere vorm, met een zoete of hartige garnituur. Vlees, kaas, stroop, fruit, slagroom,… je kan het niet gek genoeg bedenken of ergens in de wereld vindt iemand het doodnormaal om hun pannenkoek ermee te garneren.

Hoewel we persoonlijk van de mening zijn dat het heerlijke rondje op gelijk welk moment van de dag (of de nacht) kan verorberd worden, wordt het in Amerika meer als ontbijt gezien, in Australië als dessert en in Nederland als het perfecte 4-uurtje.

Essentiële benodigdheden om het beslag te bereiden

Een weegschaal om de ingrediënten minutieus af te wegen

Klik hier om producten in te laden

Een stevige beslagkom met anti-slip bodem

Klik hier om producten in te laden

Om een klontervrij beslag te bekomen, zeef je best even de bloem

Klik hier om producten in te laden

Meng het beslag met een stevige klopper

Klik hier om producten in te laden

En bakken doen we met…

Een pan natuurlijk, maar voor pannenkoeken hé!

Klik hier om producten in te laden

Maar je kan ook voor een all-in-one toestel gaan

Klik hier om producten in te laden

En vergeet de zachte spatel niet

Klik hier om producten in te laden

Happy Pancake day!!!!

Reageer