STUDIO COOK BAGS
Omdat wij zélf erg veel houden van puur voedsel, uitstekende ingrediënten en een hygiënische keuken, kiezen we vandaag voor Studio Cook, extreem efficiënte stoomzakjes voor vis, vlees, gevogelte, groente … Je maakt hier zelfs een gepocheerd eitje mee!

Diverse toepassingen

Maak het jezelf makkelijk in de keuken en bewaar toch die gezonde routine!

Met Studio Cook kan je namelijk alle types ingrediënten op een propere en evenwichtige manier gaan bereiden. Verschillende bags zijn bedoeld voor diverse toepassingen. Zo kan je bijvoorbeeld met de Toast a bags en Grill a bags heerlijke tosti’s en panini’s bereiden, zónder potten en pannen, de oven of de grill vuil te maken!

Daarnaast kan je met de Roast in bags en Quick a steam bagsheerlijke kip of knapperige groentjes in de oven klaarmaken. Er komt praktisch geen vet aan te pas! Ook aardappelen en vis kan je in deze handige Studio Cook bags gaan prepareren.

Gepocheerd ei

De meest fascinerende Studio Cook bag, is zeker en vast de Poached egg bag! Hiermee maakt zelfs papa het perfect lopend gepocheerd eitje… Ontdek snel het uitgebreide gamma. Studio Cook geeft je alvast een populair receptje mee…

Uiteraard gingen wij ook zélf aan de slag!

Groenten, vis en eitjes klaar? Dan beginnen we eraan… Open je een van de Studio Cook verpakkingen, ontdek je meteen waarvoor deze bags goed zijn: efficiëntie en evenwichtige maaltijden.

Eenvoudig

Na het versnijden van de koolrabi, meiraap en venkelstengels gaan deze allen in een Quick a Steam bag en dat elk gedurende een 8 à 10 minuutjes. Naar eigen fantasie voeg je hier voor of na het stomen olijfolie, komijn, peper-zout of andere kruiden aan toe. Verwijder de plakstrip en vouw de bag toe. Zo eenvoudig is het!

De zalm? Die gaat in de oven: de Oven + BBQ bag doet vandaag dienst als stoommandje!
Vul de bag, voeg extraatjes toe indien gewenst, vouw de boord over en prik enkele gaatjes in de plastic folie. Plaats deze heerlijke bag op een bakplaat in de oven gedurende een 15-tal minuten.

Genieten maar!

Vervolgens scheur je de folie van het pakketje, serveer je de puur geprepareerde vis en laat je een propere keuken achter…

Wat blijkt nog? Het pocheren van het eitje is kinderspel! Geniet van deze delicatesse op een toast met spinazie en spek of werp die bij je aspergesalade. Studio smakelijk!

 

Klik hier om producten in te laden