Gemaakt om een leven lang mee te gaan. De Superkop is een niet-elektrisch espresso apparaat waar je de perfecte espresso mee kan zetten, van Nederlandse makelij. Met dit apparaat zet je met behulp van versgemalen koffiebonen en een kopje heet water, handmatig 1 of 2 heerlijke espresso’s. Eenvoudig in gebruik en extreem robuust!

De Superkop kan je eenvoudig overal mee naar toe nemen. Zonder overbodige componenten zodat het schoonmaken een fluitje van een cent is en onderhoud tot een minimum beperkt blijft.

Het verhaal achter Superkop

Na een zoektocht van 8 jaar naar de mogelijkheid om zonder elektriciteit de perfecte espresso te zetten is Superkop ontstaan. Een apparaat zoals de Superkop ontwikkelen, was geen eenvoudige opgave. Zo bleek het een hele klus om de perfecte espresso te realiseren. Na vele jaren van testen en proberen is het nu gelukt om de druk van 9 bar te creëren voor de perfecte extractie.

Zo ga je ermee aan de slag!

Stap 1: maal je bonen

Maal je favoriete koffiebonen of gebruik een bonenmaling. Vul het portafilter en tamp de maling aan.

Stap 2: voeg kokend water toe

Plaats het kopje bovenop het gevulde portafilter en vul deze met kokend water. Plaats nu de combinatie in de Superkop.

Stap 3: haal de hendel over

Haal de hendel van de Superkop zes keer over om de gewenste druk van 9 bar te creëren en druk er zachtjes op om de espresso te zetten. Geniet van je vers gezette espresso…

Superkop komt in 3 kleuren. Welke kleur past er bij jou?

Klik hier om producten in te laden

Reageer