De voordelen van koken met stoom zijn overvloedig. Naast een gezonde bereiding – diens meest belangrijke troef – mag je bij V-Zug tevens rekenen op een uitermate groot gebruikscomfort en tijdswinst. Wij stomen je alvast klaar voor de nieuwe generatie koken!

Stoomgaren en the living is easy

Deze manier van koken zorgt voor heel wat extra tijd: tijd om bij je gasten te zijn tijdens het diner. Maar ook tijd, tijdens drukke weekavonden waarop je met de functie regenereren gerechten heropwarmt zonder enige uitdroging.

Dankzij een kristalheldere interface en programmatie mag je bij V-Zug gerust spreken van stressvrij koken. Je stoomoven denkt met je mee, zorgt telkens voor een geoptimaliseerd gerecht, zonder extra vet of het moeten inschakelen van vijftien verschillende potten en pannen.

Een uitgebalanceerd en gezond bord is wat bovenstaande steamers beloven. Mineralen en vitaminen blijven immers optimaal aanwezig dankzij dit drukloos stoomgaren!

VZug-3

De Steamer op volle kracht

Binnenin de ovenruimte wordt stoom gelijkmatig verdeeld. Bij een contact met ingrediënten treedt condensatie op die op zijn beurt een stoom vormt over het gerecht. Dit behoedzaam verhitten van losweg broccoli en aardappelen maakt aanbranden onmogelijk.

Steam S stoomoven

Dit specifieke Steam S model is een pure stoomoven met een inhoud van 36 liter en een waterreservoir van 1,25 liter. Dit model is zowel verkrijgbaar in een moderne inox front uitvoering als in de klassevolle spiegelglas-look.

Beide ovens beschikken over het Electronic Steam System (ESS) waarbij het reservoirwater naar de externe stoomverwekker geleid wordt. Na het kookproces wordt dat water terug naar het reservoir gepompt om geen onfris water in de kookruimte of de waterleidingen te verzamelen.