Geen gedoe meer met de barbecue aansteken, rookpluimen of kolen toevoegen. De Electric Age is aangebroken, ook bij de barbecues. Barbecook presenteert met trots de E-Luca, de nieuwste telg in de familie van elektrische grills. Na de E-Carlo is het nu tijd om kennis te maken met deze krachtpatser op stroom. Snel, rookvrij, duurzaam en handig. Dus zet ‘m klaar, plug ‘m in en grillen maar.

Heerlijk elektrisch

Met de E-Luca grill ben je zorgeloos zonder het gedoe van aanmaakblokjes, houtskool, rook of zo. De grill verwarmt tot wel 389 °C en dankzij het lage deksel warmt hij ook sneller op dan ooit. Twee hittezones maken zowel directe als indirecte grillen mogelijk, terwijl het led-display zorgt voor een nauwkeurige temperatuurregeling. Extra werkruimte nodig voor de mise-en-place? Dan zijn er inklapbare zijtafels en een handige opbergruimte onderin. Invoegen berg je je tools eenvoudig op én houd je ze binnen handbereik. Geen extra koffer nodig dus. Met de E-Luca focus je op de essentie van grillen, zonder beperkingen van leidingen.

Makkelijk én duurzaam

Elektrisch grillen is niet alleen handig, maar ook gewoon slim. Je steekt de stekker in het stopcontact en kunt beginnen grillen waar en wanneer je wilt. Dankzij de nauwkeurige temperatuurcontrole gaar je je vis, groenten of vlees perfect à point, zonder zwarte plekken. Bovendien is de grill minder rook en dierenarts, wat gezonder is. Als het Belgische weer je weer eens verrast met een regenbui, rol je de E-Luca gewoon naar binnen.

Elektrisch, maar dan anders

Naast de E-Luca heeft Barbecook nog meer elektrische toppers in huis. Neem bijvoorbeeld de compacte E-Carlo, die vanop de tafel die menig harten (en lookboter) doet smelten. Minder ruimte, minder rook, maar zeker niet minder smaak.

Tijd om te grillen

Zin in een snelle, gezonde hap vers van de grill? Probeer jouw elektrische barbecue uit met deze tropische garnalenspiesjes. Vers, licht en boordevol smaak. Met sappige garnalen, zoete ananas en een essentiële kruiden zet je in een handomdraai een zomers gerecht op tafel. De E-Luca is een consistente garing en een optimaal smaakbehoud. Grillroosters klaar? Grillen maar!

Ingrediënten voor vier personen:

  • 500 gram grote garnalen (scampi), gepeld en ontdarmd
  • 1 ananas of mango, in blokjes
  • 1 rode paprika, in blokjes
  • 2 tienertjes knoflook, fijngehakt
  • Sap en rasp van 1 limoen
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1/2 theelepel gerookte paprikapoeder
  • Zout en peper naar smaak
  • Spiesjes

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer