De laatste jaren hebben we met z’n allen de kookmicrobe te pakken gekregen. Steeds meer richten we onze pijlen op het hogere segment kookgerei. Le Creuset voldoet aan de noden van de nieuwe chefs met hun Les Forgées Pro reeks.
Kookmicrobe
Kookboeken, kookworkshops, kookprogramma’s, kooklessen,… We kunnen er maar niet genoeg van krijgen. Koken is voor velen een plezier en vooral een hobby geworden. En uiteraard is Le Creuset daar de ideale partner voor. Met hun nieuwe Les Forgées Pro reeks wordt koken een nog groter plezier.
Nieuw gamma: les forgées pro
Kwalitatieve materialen zijn nodig om perfecte bereidingen te kunnen maken. Met Les Forgées Pro stelt Le Creuset een nieuw gamma van producten voor waarbij een hoog kwaliteitsniveau centraal staat. De samenstelling van deze reeks bestaat uit een combinatie van gesmeed geanodiseerd aluminium en RVS met een uitzonderlijk duurzaam karakter als gevolg.
Zo wordt koken als een pro niet langer enkel voorbehouden aan de professionals maar kan voortaan ook iedereen genieten van kwaliteitsvol kookgerei. De potten en pannen zijn allereerst vormvast en geschikt voor alle warmtebronnen. Daarnaast is er een gelijkmatige warmteverdeling van de bodem tot de boord.
Groot gebruiksgemak
Uren schrobben is helemaal niet nodig. Dankzij de PTFE-coating reinig je de pan in een mum van tijd. Bovendien mag je na het koken alles in de vaatwasser steken. Aan de binnenzijde van het kookgerei zijn er maatstreepjes voorzien om vloeistoffen perfect af te meten en te doseren. De roestvrijstalen handvaten geleiden geen warmte om een koude en veilige grip te garanderen.
Het gamma bestaat uit pannen, sauteuses, provencaalse sautes en kookpotten.
Reageer