Point-Virgule lanceert voor dít seizoen onderstaande bijzonderheid: een volledig natuurlijke zoutsteen waarop je koude of warme ingrediënten zoals vis, rood vlees, sushi en groenten bereidt en serveert.
Toch een voordeel
Bakken met de zoutsteen
Plaats je Himalaya steen in de oven, op de BBQ of het kookvuur. Nu kan je een keuze maken:Laat je vlees, vis of groenten gaar worden op de zoutsteen tijdens het opwarmen of wacht tot de steen zelf heet is. Bij de laatste optie presenteer je de warme steen aan tafel, laat je pas op dít moment de ingrediënten garen, vóór het goedkeurende oog van je gasten. Een subtiele zouttoets is het resultaat op je bord. Een unieke dineerervaring…
Serveren met de zoutsteen
Gebruik je dit gadget liever voor de koude presentatie van sushi of vis? Plaats je zoutsteen dan een 30-tal minuten in de diepvries. Vervolgens serveer je rechtstreeks aan tafel!
Ga voor originaliteit en gebruik de Himalaya zoutsteen ook aan het dessertbuffet. Want wát is een chocoladetaart met zachte zouttoets toch ó zo heerlijk.
Himalaya zoutsteen < € 29,95
Reageer