Point-Virgule heeft alles wat je nodig hebt om perfecte te kunnen barbecueën. Ze werken dan ook al enige tijd samen met barbecuekampioen Peter De Clercq. Wij geven je graag een overzicht!
Marinade bommetje
Met deze handige spuit kan je in een handomdraai eender welke smaak toevoegen aan uw vlees, vis of gevogelte. Ook fruit en groenten geef je hiermee net die extra toets! Het injecteren van een marinade maakt bovendien uw bereidingen extra sappig en mals. De smaak dringt ook mooi door tot de kern, wat bij gewone kruiden niet altijd het geval is.
Vleeskruiden om je vingers van af te likken
Bestrooi alle rode vleessoorten naar eigen smaak. Voor ragouts, sausen en soepen gebruikt u best 20 gram kruiden per kilogram of per liter. De Point-Virgule kruiden bevatten geen toegevoegde glutamaten. Deze vleeskruiden zijn speciaal ontwikkeld door Peter De Clercq, specialist in outdoor – cooking en “Wereldkampioen BBQ” 2003 in Jamaica.
Licht rookaroma
Dit sinaasappelhout is afkomstig uit geselecteerde plantages in het Westen van Marokko. Elk jaar worden de sinaasappelbomen gesnoeid om de bomen te verjongen en gezond te houden. Het snoeihout wordt verzameld en gesorteerd. Het gaat hier dus om volledig gerecycleerd hout. De meest ecologische oplossing voor uw barbecue! Dit delicate hout heeft een licht rookaroma dat niet overheersend is en heel goed past bij alle gerechten, in het bijzonder bij wit vlees, lam en visgerechten.
3- delige set
Deze handige BBQ 3-delige set in houten afwerking zorgt ervoor dat je meteen alles bij de hand hebt. Zo verloopt je barbecue feilloos. De set bestaat uit een mes, een grote tang om elk stukje vlees moeiteloos te kunnen omdraaien en een handige schep. Deze is perfect om bijvoorbeeld gegrilde groentjes op te scheppen.
Smossen mag
Een absolute must-have wanneer je het aan het barbecueën bent, is een goede schort. Deze rode knappe schort is vervaardigd uit een kwalitatieve stof en heeft een zachtrode kleur gekregen.
Smakelijke ideeën
Transformeer je naar een echte barbecuespecialist dankzij deze barbecuebijbel! Het meest volledige boek over barbecue ooit
In BBQ, de outdoor cooking bijbel deelt Peter De Clercq recepten die iedereen op de barbecue kan klaarmaken. Daarnaast neem je een blik achter de schermen van Elckerlijc en kan je experimenten met een aantal hoogstaande toprecepten voor de echte hobbykok.