De nieuwe inbouwafzuigkap AiroClearCabinet V4000 van V-ZUG combineert de topprestaties van een beproefde uitschuifbare afzuigkap met het comfort van een ingebouwde uitvoering.

De nieuwe afzuigkap verdwijnt volledig in de bovenste kast of in een aangepaste behuizing boven het kookveld in de keuken. Daarom is deze inbouwuitvoering de ideale oplossing voor al wie niet wil dat zijn afzuigkap de aandacht trekt. Omdat het model zo compact is, blijft er langs de zijkanten nog voldoende ruimte over in de kast om kookboeken en kruiden te bewaren.

De inbouwafzuigkap is verkrijgbaar in de breedten 56 en 86 cm en in twee uitvoeringen: met luchtafvoer of luchtrecirculatie. De afzuiging is heel krachtig, maar toch bijzonder stil en energiezuinig. Niet alleen is de afzuigkap quasi onzichtbaar, bovendien hoeft u hem ook niet zelf bedienen want hij is standaard uitgerust met de innovatieve functie OptiLink. Hierdoor kunnen de afzuigkap en het kookveld via bluetooth met elkaar communiceren en wordt het afzuigvermogen automatisch geregeld in functie van wat u aan aan koken bent. Resultaat: u kunt zich helemaal op het kokerellen concentreren en hoeft niet te denken aan de afzuiging.

Het verkooppunt in jouw buurt kom je te weten via Niwzi.be:

Klik hier om producten in te laden

Reageer