De focus ligt op langdurige energie-efficiëntie, baanbrekende technologie en elegant design.

De nieuwe French-Door-apparaten: indrukwekkend tot in het kleinste detail

Een van de opvallendste nieuwigheden zijn de nieuwe French-Door-apparaten van Liebherr. Deze apparaten bieden klanten die meer zoeken dan een standaard koelkast, de grootst mogelijke opslagruimte voor versheid, gecombineerd met topkwaliteit tot in het kleinste detail. Visueel zijn de imposante koel-vriescombinaties een lust voor het oog dankzij verfijnde designhighlights, zoals het MoodLight. Dit indirecte lichtconcept verlicht de handgrepen van de vriesladen of het Water & Ice-Center, en kan naar persoonlijke voorkeur worden gedimd.

Ook het interieur van de French-Door-apparaten is volledig aanpasbaar: met de VarioTempZone kan de temperatuur flexibel worden ingesteld, waardoor je de ruimte naar behoefte kunt gebruiken om te koelen of te vriezen. Hoogwaardige glas- en roestvrijstalen elementen voldoen aan de hoogste designstandaarden voor het interieur. En als het buiten te warm wordt, biedt het Water & Ice-Center verfrissing in de vorm van koud water, ijsblokjes of crushed ice, allemaal binnen handbereik.

Met een hoogte van 180,5 cm, een breedte van 90,6 cm en een diepte van 62 cm, zijn de ruime koel-vriescombinaties verkrijgbaar in twee uitvoeringen: als French Door met twee vriesladen, of als een 4-deurs koel-vriescombinatie. De vele praktische functies zijn beschikbaar in de verschillende uitvoeringen van de Pure, Plus en Prime series.

Nieuwe XL-inbouwapparaten: altijd voldoende ruimte voor verse producten

Liebherr breidt zijn inbouwapparatenportfolio uit met een nieuwe productlijn voor de 194 cm hoge nis, die de beschikbare ruimte optimaal benut en tot 12,5% meer opslagcapaciteit biedt voor verse levensmiddelen. De vijf modellen variëren van het basismodel met EasyFresh-technologie in de Pure-serie tot de premium Prime-serie met BioFresh, een SmartSteel-achterwand, en LightTower-verlichting.

De BioFresh-modellen bieden als enige inbouwapparaten voor de 194 cm nis twee nul-gradenladen, en zetten een nieuwe standaard met energie-efficiëntieklasse C.

Daarnaast lanceert Liebherr de ICBa 5123, de eerste inbouw koel-vriescombinatie met energieklasse A, met twee BioFresh-laden voor extra versheid en zuinig energieverbruik. Ook de vrijstaande CBNsda 775i biedt topprestaties met energieklasse A en verschillende versheidstechnologieën, zoals VarioTemp en NoFrost.

Liebherr zet bovendien een stap vooruit op het gebied van duurzaamheid met de FNa 6635 vrieskast, gemaakt van 100% gerecycled staal en andere milieuvriendelijke materialen, waardoor CO2-uitstoot aanzienlijk wordt verminderd.

Voor nis of kookeiland: nieuwe onderbouwapparaten bieden eindeloze mogelijkheden

Liebherr introduceert nieuwe onderbouwapparaten die maximale flexibiliteit bieden voor keukenplanning. Ze zijn eenvoudig te installeren en passen perfect onder werkbladen van 82–88 cm, en nu ook in de nieuwe hoogte van 86–92 cm. Dit speelt in op de trend van steeds hogere keukenwerkbladen.

Ook de nieuwe onderbouw wijnkoelkasten maken deel uit van het uitgebreide portfolio. Ze bieden optimale bewaaromstandigheden voor wijn, zelfs in kleine ruimtes. Hoogwaardige houten planken en een laag geluidsniveau zorgen voor een perfecte wijnervaring, zonder verstoring van de rust.

Liebherr zet opnieuw de toon voor duurzame technologie, design en innovatie

Reageer