Ben jij klaar om je innerlijke chef los te laten en indrukwekkende gerechten op tafel te toveren? Dan is de Smart Pressure Cooker van Espressions jouw nieuwe beste vriend in de keuken. Dit veelzijdige apparaat biedt een overvloed aan slimme, voorgeprogrammeerde en zelf in te stellen functies, waardoor je in een handomdraai de meest smaakvolle gerechten kunt bereiden.

Maak je kookavonturen sneller en makkelijker
Of je nu een snelle risotto, perfect gegaarde pasta, of een sappig stuk vlees wilt bereiden, de Smart Pressure Cooker doet het allemaal. Met zijn krachtige 1000 Watt motor en de duurzame RVS binnenpan van 5,7 liter, heb je alle tools in handen om elke maaltijd tot een succes te maken.

Veelzijdigheid ten top
Deze keukenheld doet veel meer dan alleen onder hoge druk koken. Je kunt er ook mee slowcooken, sauteren, yoghurt maken én sous-vide gerechten bereiden. Dankzij de ‘auto-pressure release’ en het geluidsignaal na het koken, hoef je je nooit zorgen te maken dat je eten te gaar wordt. Pasta ‘al dente’ gegarandeerd!

Jouw complete kookpakket
De Smart Pressure Cooker wordt geleverd met een compleet pakket aan accessoires: een veiligheidsdeksel voor de hogedrukprogramma’s, een glazen deksel voor de overige kookprogramma’s, een solide RVS binnenpan, een stoommandje, een roerspatel en een maatbeker. Alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan!

Kookprogramma’s voor elk gerecht
Met 14 voorgeprogrammeerde kookprogramma’s heb je altijd het perfecte kookproces binnen handbereik. Van soep en chili tot vlees, gevogelte en risotto – je drukt simpelweg op een knop en de Smart Pressure Cooker doet de rest. Wil je slowcooken of sous-vide bereiden? Geen probleem. Deze cooker heeft het allemaal!

Topchefs technieken voor thuis
Sous-vide koken is een techniek die populair is onder topchefs en nu ook toegankelijk voor jou. Door ingrediënten vacuüm te verpakken en langzaam te garen in een waterbad tussen 40 en 99 graden, behoud je alle smaken en texturen. Voeg kruiden of marinades toe voor extra smaak en maak je gerecht af met de sauteerfunctie of op de grill.

Haal de luxe in huis
De stijlvolle RVS binnenpan misstaat op geen enkele tafel en is bovendien eenvoudig schoon te maken. En met de aparte glazen deksel serveer je je culinaire creaties direct aan tafel, in stijl.

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer