In de wereld van koffieliefhebbers zijn bonenmolens de sleutel tot die perfecte kop koffie. Voor wie streeft naar de ultieme koffie-ervaring, komt er goed nieuws uit Italië: Ceado, bekend om zijn hoogwaardige professionele bonenmolens, brengt met de Life grinders hun ongeëvenaarde expertise naar de consumentenmarkt.

Precisie in elk detail

Wat Ceado uniek maakt in de wereld van bonenmolens, is hun toewijding aan precisie. De maalschijven, die de kern vormen van elke koffiemolen, worden volledig in eigen huis vervaardigd en geslepen. Dit onderscheidt Ceado als de enige fabrikant die zelf deze cruciale onderdelen produceert, wat resulteert in maalschijven zonder schroeven en met vrijwel geen retentie. Dit betekent dat elke maling consistent en van hoge kwaliteit is, keer op keer. Of je nu kiest voor de single dose hopper of de gewone hopper, de Life grinders garanderen altijd een superieure maling.

Winnaar van de Good Design Award 2023

Het is geen verrassing dat de Ceado Life koffiemolen onlangs de prestigieuze Good Design Award 2023 heeft gewonnen. Dit benadrukt niet alleen de functionele excellentie van het apparaat, maar ook het verfijnde ontwerp. Met een prijs van € 649,- biedt deze molen een combinatie van esthetiek en vakmanschap die moeilijk te evenaren is.

Intuïtief en gebruiksvriendelijk

Een van de meest opvallende kenmerken van de Ceado Life grinders is het touch display. Met slechts één aanraking maal je verse koffiebonen, waarbij je de onweerstaanbare smaak en aroma behoudt. Het intuïtieve display maakt het mogelijk om de maling precies af te stemmen op jouw persoonlijke voorkeuren, of je nu een espresso of een andere koffiespecialiteit wilt bereiden.

Duurzaam en innovatief

De zero-retention hopper voor single-dose malingen, gecombineerd met geavanceerde technologie, zorgt voor een precisiemaling, laag energieverbruik en minimale verspilling van koffie. Dit maakt de Life grinders niet alleen een uitstekende keuze voor de kwaliteitsbewuste consument, maar ook voor wie duurzaamheid hoog in het vaandel heeft.

Veelzijdigheid en gemak

De Ceado Life grinders bieden ongekende veelzijdigheid. Naast de traditionele espresso kunnen ook speciale melanges voor alternatieve extractiemethoden zoals de Franse pers, V60 of aeropress perfect worden gemalen. Dit is mogelijk dankzij slimme aanpassingen zoals de inklapbare portafilterhouder en de mogelijkheid om de traditionele hopper te vervangen door de single dose hopper. Deze kenmerken zorgen ervoor dat je koffiebonen altijd met een hoge mate van consistentie worden gemalen, zonder verspilling.

Beschikbare kleuren en meer

Deze schitterend vormgegeven molens zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zodat ze in elke keuken tot hun recht komen. Met de Ceado Life grinders haal je niet alleen een functioneel apparaat in huis, maar ook een stijlvolle aanvulling op je interieur.

Klik hier om producten in te laden

Reageer