Andersen Shopper® introduceert met trots de MIX COLLECTION, een serie in beperkte oplage die regelmatig wordt aangevuld met twee nieuwe motieven op de 15e van elke maand. De MIX COLLECTION is een unieke kans voor liefhebbers van stijl en duurzaamheid om een ​​exclusief statement te maken.

Elk item in de MIX COLLECTION is een Limited Edition, wat betekent dat elke Shopper® tas een uniek stuk is dat slechts in beperkte aantallen beschikbaar is en snel kan uitverkopen. Het betekent ook dat de MIX COLLECTION regelmatig aangevuld zal worden met nieuwe motieven en ontwerpen, dus het assortiment zal steeds in beweging zijn.

Andersen is gekend voor hun streven naar duurzaamheid, het assortiment wordt dan ook elke twee jaar bijgewerkt en aangepast aan de hedendaagse noden. Met deze limited MIX COLLECTION wil Andersen hun klanten een antwoord bieden op de veranderende trends zonder onnodig afval te produceren. Een Andersen fan kan met andere woorden de trolley behouden en gewoon van tas veranderen. Wat is er nu leuker om naargelang de mood, het weer of het seizoen, even snel van tas te veranderen?

Elke tas uit de MIX COLLECTION heeft een capaciteit van 46 liter en is groot genoeg voor de weekboodschappen, een trip naar de zee of een picknick met vrienden in het park. Een verborgen voorvak biedt extra ruimte voor kleine spullen die snel bij de hand moeten zijn. Met reflectoren aan de zijkant zorgen de tassen niet alleen voor een opvallende verschijning, maar ook voor goede zichtbaarheid, zelfs bij slecht weer en duisternis.

Op het Unus Shopper® chassis zorgt het 3-wegsysteemhandvat met kleurtjesvoor een visueel hoogtepunt. Het 3-wegsysteemhandvat kan flexibel en eenvoudig worden omgezet in drie verschillende posities met één druk op de knop. Dit maakt ergonomisch gebruik mogelijk zonder de polsen of rug te belasten. Het speciaal ontwikkelde Bike & Easy koppelingssysteem maakt het bovendien eenvoudig om de Unus Shopper® aan en los te koppelen van de fiets.

Het Scala Shopper® chassis ziet er zeer elegant uit met zijn dunne buizen en gebogen handvat en is ook een van de lichtste chassis van de Andersen collectie. De discrete fluisterwielen rijden aangenaam stil, zelfs op oneffen ondergrond. Met het Bike & Easy koppelingssysteem kan het Scala Shopper® chassis ook worden gebruikt als een Shopper® op een fiets.

Omdat de MIX COLLECTION een limited edition is, kan een bepaald motief natuurlijk snel uitverkocht zijn. Snel zijn is de boodschap dus, als je de print van je leven hebt gevonden.

Reageer