harry olga pan

BergHOFF, een bekende producent van kookgerei lanceert enkele weken na de opening van hun nieuwe showroom een opmerkelijke pan: de Harry&Olgapan. De pan is genoemd naar het alom bekende extravagante koppel uit The sky is the limit. Gisteren stelden Harry en Olga hun pan voor in de nieuwe showroom van Berghoff. Olga die graag vetarm kookt, om haar lijntje te behouden en Harry die graag zijn geliefde spek eet, kunnen nu koken in dezelfde pan. Namelijk de pan die zij op de markt brengen als de Harry&Olgapan. De samenwerking tussen BergHOFF en het koppel is heel spontaan tot stand gekomen gekomen vertelde zaakvoerster Hilde Rutten.

Pan met antiaanbaklaag

De pan is afgewerkt met een fernokeramische antiaanbaklaag. Zo kan Olga zonder vet moeiteloos Harry zijn spek bakken. BergHOFF kiest voor een pan vervaardigd uit duurzame materialen. Zo is de pan opgebouwd uit roestvrijstaal en gegoten aluminium. De handvaten zijn zeer solide en gemaakt uit rvs. De antiaanbaklaag is milieuvriendelijk en niet schadelijk voor de gezondheid. De pan mag op elk fornuis gebruikt worden. Ook in de oven kan de pan een temperatuur tot 320 graden aan.

Ideale eindejaarscadeau

De Harry&Olgapan komt enkel in een diameter van 26 cm en kan je vanaf 19 december in de winkel vinden. Deze pan kan al eens het perfecte eindejaarsgeschenk zijn voor wie graag even lekker spek wil als dat van Harry!

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer