visbestek_Alessi

Het reeds bekende Colombina bestek van Alessi, dat in 2007 gelanceerd werd, krijgt er 8 jaar later een nieuwe telg bij: Colombina Vis. Een magnifiek visbestek bestaande uit elf elegante stuks.

Een lekker stukje vis of schaaldier op een zomerse dag smaakt des te meer met een mooi visbestek! De nieuwe bestekserie bestaat uit een uitgebreid arsenaal aan werktuigen voor het bereiden, serveren en uiteraard het eten van vis en schelp- of schaaldieren. Genieten van een heerlijke schotel fruits de mer wordt nu nog gemakkelijker!

11 elegante stuks

Gerenommeerd chef Alberto Gozzi heeft het bestaande bestek onder handen genomen. Hij gaf tips hoe de ideale toolkit voor het eten van visgerechten eruit moet zien. Het resultaat is verbluffend! De collectie bestaat uit 11 elegante stukken: een visvork, vismes, vislepel, mosselvork, botermes, kaviaarlepel, kraker voor schaaldieren en een extra vork voor schelpdieren.

Optimalisatie

Elk onderdeel van het bestek is geoptimaliseerd voor hun eigen specifieke functie. Zo kreeg de oester- en mosselvork een langer en smaller tandje om het vlees makkelijker uit de schelp te halen. Het botermesje is voorzien van een korte, cirkelvormige tip om het smeren nog makkelijker te maken. Kaviaar eten wordt bovendien nog smakelijker dankzij het voorziene lepeltje.

Opvallend is het leuke detail waarmee het bestek is afgewerkt. De handgrepen van alle tools hebben schubben gekregen. Een leuke knipoog en het voorkomt bovendien dat het bestek uit je handen slipt.

Verorber echte delicatessen met dit prachtige visbestek!

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer