Zelf snel en gezond babyvoeding maken doe je met de Bamix Baby Box

Zelf snel en gezond babyvoeding maken doe je met de Bamix Baby Box

De Bamix staat bij vele (groot)moeders bekend als dé mixer voor het bereiden van babyvoeding. Dit jaar komt Bamix met een heuse baby box: de ideale set voor het maken van een heerlijke maaltijd voor kids.

Generatie op generatie

Een kind leren eten kan spannend, maar ook grappig en leerrijk zijn. Zelf de voeding maken is bovendien gezonder en zorgt voor meer afwisseling. Daarbij is het ook goedkoper. Je weet precies wat je baby eet. Door samen thuis eten te maken ontdek je welke smaakcombinaties de favoriet zijn van je kind. Met de Bamix maak je snel een goede maaltijd, de bijgesloten hulpstukken zorgen ervoor dat een intensieve taak op verschillende manieren wordt verlicht.

Ontdek alle verkooppunten van Bamix nu op Niwzi.Reageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts