warendorf keuken

Een wit geheel met aanlokkelijke details maken van deze keuken een echte eye-catcher. Deze open keuken linkt bovendien op geniale wijze naar de andere leefruimtes in het huis. Stap binnen in dit knap staaltje design

Naadloos design

Warendorf, bekend om zijn verfijnde keukens, scoort opnieuw. Deze witte keuken met warme houten accenten en een naadloos design kan vele hartjes bekoren. De keuken bestaat uit twee grote elementen. De grote kastenwand met ingebouwde apparatuur vormen een krachtige eenheid. De kasten zijn een voor een greeploos, wat het verfijnde design extra benadrukt.

warendorf keuken

Fijn keukeneiland

Daarnaast is er een groot keukeneiland met meer dan voldoende opbergruimte. Het 20 mm dikke werkblad is vervaardigd uit Corian en accentueert de verfijnde look van de keuken. Bovendien zijn er in het werkblad een aantal praktische details verwerkt. Zo is er een docking station om je smartphone op te laden voorzien en zijn er ook uitsnijdingen om potjes met verse kruiden in te steken. Zo heb je alles wat je nodig hebt, netjes bij de hand.

Open elementen

Aan het uiteinde van de twee blokken, zijn er open elementen voorzien. Die linken op een clevere wijze naar de andere leefruimtes in het huis. De open elementen zijn een samenstelling van hout, glas en aluminium. Zo blijft de keuken z’n lichte structuur behouden.

warendorf keuken

Tijdloos

Deze keuken combineert het beste van twee werelden: een naadloos design met praktische details. Warendorf slaagt erin om alle zintuigen een voor een te prikkelen en te blijven bekoren. Bovendien weet deze keuken met moderne elementen toch een tijdloos karakter te bespelen.

Reageer