Alles netjes in de kast met deze handige selectie voorraaddozen

Alles netjes in de kast met deze handige selectie voorraaddozen

Opgeruimd staat netjes – een goede verzameling voorraaddoosjes kan wel zo handig zijn voor structuur en organisatie. In de woonkamer, badkamer of keuken – in onze selectie voorraaddozen is er voor elk wat wils.

Riess: knap, tijdloos design

De bewaardoosjes met houten deksel van Riess zijn uitgevoerd in een tijdloos design en knappe, diepe aardekleuren. Bijzonder handig als suikerpotjes, voor het bewaren van snoepgoed, koeken, koffie of andere voedingsmiddelen.

voor liefhebbers van Alessi

Wie houdt van Alessi kan voor een totaalplaatje gaan met de Alessi bewaardoosjes. Vooral in deze periode zijn de mooie doosjes uit het Circus thema zeer actueel, maar de knappe glazen en RVS varianten doen het even goed in je kast.

Rosti Mepal: perfect voor de keuken

De bewaardoosjes van Rosti Mepal dienen perfect als boterhamdoosjes of voorraadpotjes in de keuken. Houd voedingsmiddelen langer goed in de luchtledige plastic potjes of berg alles netjes op in de koelkast. De mooie pastelkleuren zullen ongetwijfeld in de smaak vallen.

Klik hier om producten in te laden

Functionele kunst met Wesco

Hoewel Wesco in z’n gamma de meest eenvoudige spullen en accessoires heeft ziet een Wesco product er steevast uit als een kunstobject. In kekse kleuren of juist neutraal – deze potjes en doosjes zijn té mooi om in de kast weg te stoppen.

Klik hier om producten in te laden

Typhoon: heerlijk Scandinavisch

In een prachtige Scandinavische look: deze “coffee” en ‘sugar” voorraaddoosjes van Typhoon zeggen je alvast wat je erin mag stoppen. Ga je voor een warmere uitstraling? Dan zijn de metalen potjes de perfecte oplossing.

De retro look van Tala

De vintage ogende blikken bewaardoosjes van Tala zullen je hart doen smelten. Waan je in een jaren ’60 coffee shop met deze hebbedingetjes in huis.

Curver Grand Chef: luchtdicht, functioneel en veelzijdig

De Grand Chef reeks van Curver bestaat uit een groot aantal maten en vormen. Het deksel garandeert een luchtdichte afsluiting en is voorzien van een gemakkelijk open/sluit systeem.

Klik hier om producten in te ladenReageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts