De Vitra Classic Trays zijn een ode aan tijdloos Amerikaans design

De Vitra Classic Trays zijn een ode aan tijdloos Amerikaans design

Het naoorlogse Amerikaanse design werd gekenmerkt door de iconische ontwerpers Alexander Girard en Charles & Ray Eames. Hun grafische tekeningen zijn tot op de dag van vandaag zeer populair. Om dit te vieren brengt Vitra de Classic Trays dienbladen uit, een ode aan de tijdloze kust van Girard en het echtpaar Eames.

Tijdloos Amerikaans design in huis


De Classic Trays van Vitra bestaan uit gelamineerd triplex en zijn beschikbaar in verschillende motieven gekend uit het textielontwerp, grafisch werk en binnenhuisdesign van Girard en Eames. Samen met de familie Girard werd zorgvuldig een unieke selectie prints samengesteld die terug te vinden is op de dienbladen. Het Dot Pattern wordt bijvoorbeeld al sinds 1949 gebruikt op kussens, dekens en andere voorwerpen – een kenner zal het zeker niet vreemd doen. De verschillende motieven zijn steeds op elkaar afgestemd en kunnen dus door elkaar gebruikt worden.

Ontdek de Vitra Classic Trays nu op Niwzi:Reageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts