Veelzijdige lunchpot van Rosti Mepal

Veelzijdige lunchpot van Rosti Mepal

Met deze lunchpot kun je lekker en gezond lunchen, zonder geknoei. Of je nu van een frisse yoghurt houdt, graag een warm soepje eet of juist een complete maaltijdsalade mee wilt nemen: met de lunchpot Ellipse kan het allemaal!

De lunchpot bestaat uit twee compartimenten. Croutons, muesli of pijnboompitjes neem je dus los mee, waardoor je er zeker van kunt zijn dat ze lekker knapperig blijven. De Ellipse mag (zonder compartiment) in de magnetron, kan in de vriezer en is vaatwasserbestendig. Een lekkere en gezonde lunch meenemen was nog nooit zo eenvoudig!

Beide compartimenten van de lunchpot Ellipse hebben een aparte deksel. Het maakt niet uit welke deksel je op welk compartiment doet, dat voorkomt zoeken en stress in de ochtend. In de bovenste, transparante, container kun je zo’n 75 gram muesli of fruit kwijt. Het onderste compartiment biedt ruimte aan 500 ml. Ruim voldoende voor een voedzame lunch.

De nieuwe Rosti Mepal lunchpot Ellipse is verkrijgbaar verschillende kleuren,  er is dus een passende lunchpot voor iedereen!

 Reageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts