Word de perfecte gastheer of -vrouw met Vacuisine van V-ZUG

Word de perfecte gastheer of -vrouw met Vacuisine van V-ZUG

Sous-vide is een trending bereidingsmethode waarbij gerechten in vacuüm zakken worden afgesloten en bij lage temperaturen langzaam worden gegaard. Voorheen een geheim van topkoks, maar dankzij de Vacuisine van V-ZUG ook een kooktechniek voor thuis.

Zelf op sterrenniveau koken

Vacuisine zorgt voor een unieke smaakbeleving: waardevolle voedingsstoffen blijven beter behouden, aroma’s en smaken worden intensiever en kleuren worden rijkelijker. Ideaal voor een gezellig avondje met vrienden. Je kookt niet enkel op topniveau maar je bent eigenlijk ook zeer flexibel. Zo kan bijvoorbeeld het vlees reeds een aantal uur van tevoren worden gevacumeerd en in de combi-stoomoven geplaatst. Jij hebt alle tijd voor jouw gasten!

Ontdek de Vacuisine en andere V-ZUG must-haves nu op Niwzi.Reageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts