Deze tafeldampkap van V-ZUG is volledig onzichtbaar

Deze tafeldampkap van V-ZUG is volledig onzichtbaar

 

De nieuwe, geraffineerde V-ZUG dampkap biedt een oplossing voor de kok met hoge eisen voor design.

De oplossing voor een modern huishouden

V-ZUG creëerde met dit nieuwe model een volledig onzichtbare dampkap. Verzonken in het kookeiland of verstopt in het werkblad – de dampkap zorgt voor een 100% ongehinderd zicht.

Heeft u de dampkap nodig? Dan beweegt het apparaat zich zacht en geluidloos naar de nodige positie. Perfect voor de ventilatie van een open keuken. Aan- of uitgeschakeld, de V-ZUG dampkap zit nooit in de weg ter hoogte van het hoofd.

Deze tafeldampkap presteert het beste in combinatie met een panorama-kookveld. Dankzij de kleine afstanden tussen de verschillende kookzones en de dampkap kan de damp optimaal worden aangezogen. Kortom: het is het uitgelezen toestel voor een modern, dynamisch huishouden met oog voor esthetiek.

Ontdek de V-ZUG dampkap nu op Niwzi.

DSTS9G

Dampkap
V-ZUG

prijs: < €2399

 Reageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts