solis blender

Streef naar een gezonde levensstijl en betrek Solis als de beste partner hierin. De Twist&Mix Blender Pro zorgt ervoor dat je je portie vitaminen binnen hebt en je krijgt er bovendien nog een citruspers bij!

Frisse toets

Citrusvruchten zijn een vaak gebruikt ingrediënt. Het zorgt voor een frisse toets die je gerecht volledig op punt stelt. Dankzij Solis krijg je met deze Twist&Mix Blender Pro  2 toestellen in een! Bovenop de blender zit een opzetbare citruspers. Zo komt die frisse toets rechtstreeks in je bereiding . Deze blender heeft dus letterlijk een leuke twist gekregen!

Functionaliteiten

Bereid super snel smoothie , dipsauzen, soepen en desserts!  Dankzij het MiniKinetix-systeem worden de ingrediënten egaal gemixt. Deze blender blaast je zo omver met zijn tal fun handige functionaliteiten: de blender is uitgerust met 4 snelheden, een smoothie functie, pulse functie en een ice crushfunctie. Zo weet je steeds de perfecte functie aan je gerecht te koppelen.

De blenderbeker is vervaardigd uit het stevige materiaal Tritan en heeft een inhoud van 1,5 liter. Z’n compacte formaat past zelfs in de kleinste keukenkast en is bovendien een lichtgewicht!

Prijskaartje? € 199,90

Klik hier om producten in te laden

 

Reageer