De kerstvakantie to-do-list: dit moet je absoluut doen met de kids

De kerstvakantie to-do-list: dit moet je absoluut doen met de kids

De kerstvakantie staat in de startblokken, en dat is de ultieme periode voor wat quality time met de kids. Je hoeft er trouwens zelfs de deur niet voor uit – de leukste momenten beleef je samen in de keuken. Dit is onze top drie.

Een Italiaanse pasta-chef in huis

Met de volautomatische keukenmachine van Philips, de Imperia van Mercato of de handige pastatool van KitchenAid maak je de lekkerste pasta gewoon thuis. Je zult versteld staan hoe snel en gemakkelijk zo’n pastamachine wel is. Ontdek ook onze functionele accessoires voor het maken (en eten) van pasta.

 

Creatief taarten en cake bakken

Wanneer je kinderen vraagt wat ze willen klaarmaken is het antwoord meestal “taart!”. De decoreersets van Tala zorgen ervoor dat jullie creatie er uit ziet net alsof het van de bakker komt.  Zo’n setje bevat alle bakbenodigheden die je nodig hebt voor een indrukwekkend gebak.

 

TA 10B10254

Koken
Tala

prijs: < €14.3

TA 10B10255

Koken
Tala

prijs: < €22.6

TA 10B10256

Koken
Tala

prijs: < €15.45

TA 10B10257

Koken
Tala

prijs: < €17.4

TA 10B10258

Koken
Tala

prijs: < €18.3

  

‘Cooking from Scratch’ met Scrapcooking

De all-in-one kook- en bakdozen van Scrapcooking zijn de meest volledige packages op de markt. Ideaal als je zelf eens iets speciaals op tafel wil brengen, maar ook ontzettend leuk als geschenk. Bedoeld voor de jongsten – maar stiekem ook plezant voor de ouderen in huis.

 Reageer

About The Author

Related posts