Naar school, naar het werk, voor wie fan is van een zelfgemaakte gezonde lunch en voor wie de lekkerste koffie thuis brouwt: Thermos heeft de mooiste nieuwe gadgets om het nieuwe jaar mee in te luiden!

Stylish on-the-go

Lekker, milieubewust en bij deze ook helemaal stylish. Met deze nieuwe items van Thermos krijg je nog meer zin in een zelfgemaakte pasta of latte on-the-go.

Onze favoriet is ongetwijfeld de rosé gouden Tumbler mug. Met een inhoud van zo’n 470ml blijft je koffie, thee of soep extra lang warm (of koud!). De gerenommeerde kwaliteit van Thermos in een hip en mooi nieuw jasje.

Deze isoleerkan heeft trouwens ook een partner in crime: de net zo stylish rosé gouden voedseldrager is voorzien van een matching design én capaciteitZo mooi heb je een isolerende lunchbox nog nooit gezien!

Drink jij je Cola het liefste ijskoud? Wij ook! Met de King 2-in-1 beker heb je een isolerende beker én een blikjeshouder in één. Het stoere metallic nachtblauw maakt het trouwens een uitgelezen cadeautje voor je vriend, broer of papa.

De leukste gadget hebben we voor het laatste gehouden. De lekker Amerikaanse Thermos Brownbag Lunchbag geeft de bruine lunchzak een heuse upgrade. Deze tas is voorzien van schuimisolatie en een folievoering die eenvoudig schoon te vegen is. Daarbij is het materiaal scheurbestendig en voorzien van een klittenbandsluiting.

Ontdek deze Thermos must-haves en de dichtstbijzijnde verkooppunten op Niwzi.

Reageer