Frietjes zonder schuldgevoel met de Tefal Fry Delight

Frietjes zonder schuldgevoel met de Tefal Fry Delight

Vetvrij frituren: de Tefal Fry Delight maakt het mogelijk. Ideaal voor wie de kilo’s graag binnen de perken houdt zonder te moeten inboeten aan smaak. In de Fry Delight bereid je met gemak ook chicken fingers, muffins, churros en andere snacks die niet moeten onderdoen voor hun vettige tegenpool.

Zo frituur je met hete lucht

De Fry Delight maakt gebruik van de Air Pulse Technology, waarmee je op een snelle en gezondere manier voedingswaren op krokante wijze frituurt. Deze ongeziene technologie combineert het bovenste verwarmingselement met een hete luchtstroom. Zo blijven knapperige frietjes, vleeskroketten en bitterballen lekker mals vanbinnen! Je kunt trouwens meer dan alleen frituren: grill, bak of braad jouw favoriete bereidingen in de Fry Delight.

Klik hier om producten in te ladenReageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts