Whirlpool JT479 Jetchef Premium

Whirlpool lanceert een nieuwe multifunctionele microgolfoven op de markt. De Jet Chef Premium verklapt het al een beetje in zijn naam. Dankzij deze magnetron kan je zowat alle maaltijden klaarmaken in een sneltempo én gezond!

Snel en gezond koken

In een mum van tijd kan je met deze Jet Chef Premium heel gevarieerde en gezonde maaltijden bereiden. De microgolfoven beschikt over verschillende technieken die je toelaten om verschillende kooktechnieken in de oven toe te passen. Zo kan je gezond frituren, stoomkoken en zelfs krokant bakken. Bovendien kan je verschillende kooktechnieken combineren. Heb je op zondagochtend geen zin om naar de bakker te gaan? Haal enkele diepvriescroissants, plaats ze in microgolfoven en programmeer de defrost- en crisptechnologie. In een handomdraai heb je heerlijke warme én krokante croissants!

De magnetron heeft 90 voorgeprogrammeerde recepten en bereidingswijzen. Naast de verschillende functies, kan deze microgolfoven natuurlijk ook opwarmen en ontdooien. De microgolven worden op driedimensionale wijze verdeeld om het eten gelijkmatig op te warmen of ontdooien.

Knappe jongen

De microgolfoven is niet alleen heel handig, deze slimme jongen heeft het volledige pakket: beauty en brains! Met zijn design look dankzij de afgeronde lijnen en zilveren accenten, staat deze magnetron prachtig in je keuken. Centraal staat de 6th sense-knop om de kookfuncties te selecteren.

Voordelen van koken in microgolfoven

Koken in een microgolfoven levert heel wat voordelen op. Je kan heel snel, efficiënt en gezond koken aangezien je op korte tijd kookt, blijven die vitaminen veel beter bewaard. De microgolfoven viert binnenkort zijn 70ste verjaardag en heeft in al die jaren al heel wat grote evoluties doorgemaakt. Whirlpool bewijst hier met deze Jet Chef Premium dat de evolutie van de microgolfoven nog lang niet gedaan is!

Ontdek de Jet Chef ovens van Whirlpool op Niwzi

Klik hier om producten in te laden

Reageer