Stylish kaas en gember raspen doe je met Alessi

Stylish kaas en gember raspen doe je met Alessi

Altijd handig om in de keukenschuif te hebben – een degelijke rasp die perfect gemaakt is voor het desbetreffende product. Met de gember- en kaasrasp van Alessi heb je in ieder geval een indrukwekkend en functioneel item in huis.

De Boga gemberrasp van Valerio Sommella

De matte RVS gemberrasp is geïnspireerd op Japans keukengereedschap. Je vindt er talrijke gember-, wasabi- en daikonraspjes, telkens in een andere uitvoering. De Italiaanse ontwerper Sommella maakte met de Boga gemberrasp een simpel maar fascinerend object uit één materiaal. De Boga heeft iets weg van een zilveren vis en past perfect in de hand.

De moderne Forma kaasrasp

Een simpele kaasrasp mag natuurlijk ook een bijzondere uitvoering hebben. De design kaasrasp Forma geeft je tafeldekking een speels en modern karakter. In de vorm van een rots op golvend water is de artistieke Alessi toets in ieder geval duidelijk merkbaar. Dankzij de verschillende gaatjes in de rasp krijgt elk gerecht een unieke textuur, het raspje past perfect op tafel én in de hand.

Ontdek de Alessi raspen nu op Niwzi.Reageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts