De SodaStream Spirit heeft een sprankelende persoonlijkheid

De SodaStream Spirit heeft een sprankelende persoonlijkheid

De nieuwe SodaStream heeft alles wat je van een Valentijnsdate verwacht: een slanke lijn, een sprankelende persoonlijkheid én met oog voor het milieu. Het nieuwe bruiswatertoestel Spirit bestaat in een elegante zwarte of witte uitvoering om verliefd op te zijn.

Fris bruiswater wanneer je maar wil

De Spirit is in eerste instantie een compact toestel dat in elke keuken geïntegreerd kan worden. Met een simpele druk op de knop maak je van gewoon kraantjeswater heerlijk en gezond bruiswater. Heb je een voorkeur voor een bepaalde intensiteit van de bubbels? Geen probleem, er is keuze uit een lichte, medium of stevige bruisende infusie. Het snap-lock mechanisme maakt de fles vast in één snelle handbeweging… en voor de prijs hoef je het zeker ook niet te laten. Wij van Cuizine zijn fan!

Ontdek SodaStream nu op Niwzi.Reageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts