Maak soep in een handomdraai met een Silit snelkookpan

Maak soep in een handomdraai met een Silit snelkookpan

De snelkookpannen van Silit hebben hun naam niet gestolen. Snel een soepje op tafel, dat wordt een fluitje van een cent. De Sicomatic T-Plus snelkookpan is zeer eenvoudig te bedienen met de handige, geïntegreerde knop in de handgreep. Daarbij staat het bonte design erg leuk op je fornuis!

De handigste snelkookpan

Je maakt niet enkel soep met deze pannetjes. De Silit snelkookpan heeft drie gaarstanden: een gemiddelde kookstand voor fijne en delicate gerechtjes, een snelkookstand voor alles wat een lange gaartijd heeft zoals eenpansgerechten, soep of vlees en een stoomstand voor al je gezonde bereidingen. Wanneer de schakelaar op nul staat garen je gerechten zoals in een traditionele kookpan. De Silit snelkookpan is geschikt voor alle vuren.Reageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts