smeg kunst koelkast

Als je denkt aan Smeg, denk je vooral aan die typische koelkast in dat knappe retro-kleedje. Creativiteit ontbreekt alleszins niet bij Smeg. De nieuwe FAB28 Multicolor ontsnapt niet aan je aandacht! 

Strak design & geometrische vormen

De Multicolor is geïnspireerd op het neoplasticisme, de modernistische kunstbeweging uit 20e eeuw. Die herken je meteen aan de geometrische vormen, levendige kleuren en een abstract design. 

Smeg is graag creatief met hun producten. Ook deze keer slaan ze de bal niet mis. De koelkast in Multicolor-uitvoering springt meteen in het oog en matcht prachtig bij elke strakke keuken. 

De koelkast heeft ook een praktisch diepvriesgedeelte van maar liefst 26 liter. Zo heb je meteen alles bij de hand en kan ook culinair vlak creatief in de keuken!

FAB28RDMC

Koelkast met vriesvak, bombino, 256 liter, 60 cm, geventileerd, multicolor, scharnieren rechts, Energieklasse A++ INSTALLATIE Standaard bevestiging KOELKASTGEDEELTE LED verlichting  Geventileerd 3 verstelbare glazen leggers  Flessenrek Binnendeurcompartimenten met metalen steunen 1 binnendeurcompartiment met transparant deksel DIEPVRIESGEDEELTE Accessoires vriezer: Ijsblokjeshouder  Invriescapaciteit:...

Koelkast vrijstaand
Smeg

prijs: < €1469