SieMatic

Met MultiMatic tovert SieMatic de keukenkast om in een flexibel opbergsysteem. Niet alleen maakt SieMatic zich sterk dat je zo tot 30% aan extra ruimte wint, er zijn ook tal van interessante accessoires die makkelijk te bevestigen zijn.

MultiMatic

Keukenkasten die netjes en overzichtelijk zijn: het is de droom van elk gezin. Maar binnen de kortste keren stapelen allerhande spullen zich op, en dringt een jaarlijkse, grondige opruimbeurt zich op. Het interieursysteem MultiMatic maakt daar komaf mee, belooft keukenbouwer SieMatic. Alles blijft steeds binnen handbereik, en krijgt een vaste plek.

Hoe werkt het in de praktijk? Het gepatenteerde systeem wordt standaard bevestigd in een SieMatic-keukenkast aan de binnenwanden en/of aan de binnenzijde van een deur. Door een handig verstelsysteem – uitgevoerd in wit of aluminiumgrijs – kan je de binnenruimte van de keukenkast indelen zoals jij het wilt. Tientallen slimme accessoires staan tot je beschikking.

siematic

Tientallen mogelijkheden

De mogelijkheden zijn legio: de keukenkast kan een opbergplek voor handdoeken, flessen wijn of voorraaddozen vormen, maar ook kleinere items zoals elastiekjes of koffiefilters krijgen een plekje.

Een flexibele korf is door zijn verstelling in hoogte en diepte bruikbaar als plaats voor hoge conservenblikken of kleinere confituurpotten. Losse haakjes aan de binnenzijde van de deur bieden plaats aan kookgerief. En dan zijn er nog de droogdoekhouder, een flessenrek, of speciale interieurlades waaronder zelfs eentje voor zilveren bestek.

Het flexibele interieursysteem MultiMatic is al enkele jaren op de markt en sleepte ondertussen al heel wat designprijzen in de wacht zoals de iF Design Award, de reddot award en de Good Design Award.

 

Reageer