De pannenkoeken-, room- en mayonaiseshakers van Cookut op een rij

De pannenkoeken-, room-  en mayonaiseshakers van Cookut op een rij

Cookut maakt je het leven graag gemakkelijk – met de gekende shakers staat er in een mum van tijd slagroom, verse mayonaise of een heerlijke pannenkoekenmix op tafel. Wij overlopen ze nog even allemaal!

Miam – eenvoudig pannenkoeken maken

Met de Miam pannenkoekenshaker kan het ontbijt niet stuk. Afhankelijk van hoeveel pannenkoeken je wilt bakken staat op de maatbeker aangeduid hoeveel eieren je nodig hebt, tot waar je melk moet gieten, enzovoort. Dankzij deze handige “spiekbeker” maak je nooit meer een verkeerde deegmix, perfecte verhoudingen gegarandeerd! Ook leuk: laat de kids lekker zelf pannenboeken maken op deze eenvoudige wijze!

Creazy – de lekkerste room maak je zelf

Een toefje slagroom kan bij het dessert niet ontbreken. In -jawel!- minder dan één minuut maak je heerlijk verse slagroom. De room in de kan, de balletjes erbij voor het opkloppen – en hup! Het is haast kinderspel.

Geen frietdag zonder de Mayozen

Verse frietjes smaken nog lekkerder met zelfgemaakte mayonaise in z’n heerlijkste en meest gezonde vorm. Maak indruk op je gasten (of kids!) met de stressvrije mayonaiseshaker van Cookut. De kan indiceert precies hoeveel eieren, mosterd,… je nodig hebt. In een oogopslag staat zo’n perfect toefje bij jou op tafel. De Mayozen – ongetwijfeld onze favoriet!

Ontdek alle shakers en hun dichtstbijzijnde verkooppunt nu op Niwzi.

Klik hier om producten in te ladenReageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts