Zuurstof bevordert de vermeerdering van micro-organismen, die er op hun beurt voor zorgen dat allerlei soorten levensmiddelen sneller bederven. Dus als levensmiddelen worden gevacumeerd, wordt de vermeerdering van bacteriën voorkomen. Daarbij blijven smaak en consistentie behouden en bewaar je levensmiddelen op een hygiënische manier.

Stop het bederf van levensmiddelen

Bij geopende levensmiddelen verdubbelen bacteriën zich al in een uur! Door het contact met zuurstof (oxidatie) verliezen levensmiddelen hun aroma en vitamines. Daarbij verandert ook hun consistentie. Dit gebeurt zowel met vlees als groenten, fruit en zuivelproducten. Gevacumeerd voedsel kan perfect gekoeld of ingevroren worden, dus kunnen grotere hoeveelheden aangekocht worden.

De oplossing: maak uw levensmiddelen tot 4 keer zo lang houdbaar door ze te vacumeren!

Eén oplossing met veel voordelen

  • Gevacumeerd voedsel is tot 4 keer zo lang houdbaar
  • Levensmiddelen vacumeren voorkomt vriesbrand
  • Vacumeer resten en bereid daarmee lekkere en voordelige gerechten

Voor ieder huishouden het juiste apparaat van Solis

Solis biedt volledige flexibiliteit en optimale resultaten. Of u nu droge, vochtige of zelfs drukgevoelige levensmiddelen wilt vacumeren: u geniet altijd van verse en smakelijke etenswaren. Bovendien is vacumeren met een Solis toestel bijzonder eenvoudig en praktisch.

Benieuwd naar de vacuumtoestellen van Solis?

Reageer