screwpull

Screwpull, bekend om zijn geniale wijnaccessoires, blijft de wijnliefhebbers verwennen. Een koelzak die je wijn blijft fris houdt, een geniale flesopener en een verluchtingskegel om de beste smaak te garanderen vormen dé drie onmisbare gadgets om je zomer onvergetelijk te maken!

1. Nomade wijnkoeler 

nomade screwpull

Dankzij deze onmisbare koele, kan je stees genieten van een fris wijntje! De koelzak is voorzien van grote handvaten om een moeiteloos transport naar vrienden te garanderen. De tas voelt zeer aangenaam aan en de stof kan je makkelijk met een doekje schoonmaken. Zo goed als alle flessen wijn van 75cl passen netjes in de zak. Bovendien past de zak zich aan de breedte van de fles.

Hoe werkt het?
Steek de koelzak steeds in de diepvriezer, zo ben je altijd voorbereid op een onverwachte uitnodiging of feestje. De gel in de wijnzak bevriest en houdt je flesje wijn of champagne zo steeds lekker fris.

De tas is zodanig ontworpen dat de fles helemaal tot boven koel wordt gehouden. Zo is de eerste tot de laatste druppel wijn een frisse streling voor uw smaakpapillen.

Prijs: € 29,90
Verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, kersenrood en grijs

2. Ultramoderne flesopener

screwpull kurkentrekker

Screwpull heeft het weer gefixt! Hun LM-150 kurkentrekker combineert de ideale combinatie van design en technologie, professionalisme en luxe.

Allereerst springt het geslaagde design onmiddellijk in het oog. Z’n stijlvolle look en moderne kleuren verleiden je meteen. De kurkentrekker is vervaardigd uit polyamide, een hoogwaardig materiaal met een aangename feeling.

Maar deze kurkentrekker is niet zomaar een gewone kurkentrekker! Deze is namelijk uitgerust met de ‘rotation technology’: een gepatenteerde technologie waardoor alle natuurlijke en synthetische kurken in een handomdraai verwijderd worden. Zo schittert deze kurkentrekker niet alleen in looks maar ook in gebruiksgemak.

Screwpull maakt voorgoed komaf met de soms lastige karwei om een flesje wijn te openen!
Beschikbaar in 4 kleuren: grijs, violet, rood en zwart.
Prijs: 119,-

3. Verluchtingskegel

screwpull verluchtingskegel

Verluchting is onmisbaar als je optimaal wil genieten van de aroma’s van je wijn. Deze nieuwe beluchters van Srewpull hebben een opvallende vormgeving gekregen. Deze kegels met groeven en vervaardigd uit aardewerk geven de optimale smaakervaring aan je wijn.

De wijn verlucht voortreffelijk terwijl hij langs de wanden van de karaf vloeit. Bovendien zijn de kegels compatibel aan de meeste karaffen op de markt.

Prijs:
Kegels uit aardewerk: €19,-
Kegel uit metaal: €’44,90

Reageer