De Schott Zwiesel Simplify glazen voor de wijnliefhebber zonder franjes

De Schott Zwiesel Simplify glazen voor de wijnliefhebber zonder franjes

De Schott Zwiesel glazen zijn al jarenlang de favoriet van professionals en een ideale keuze voor thuis. De ongelofelijke helderheid, lichtheid en de knappe vorm van het Tritan kristalglas maakt ook in de nieuwe Simplify reeks het verschil. Simplify is de laatste gastronomische collectie van Schott Zwiesel en heeft een bijzondere filosofie.

Vijf universele basisvormen

Vijf vormen en vier wijnstijlen: deze nieuwe collectie kristallen glazen is gebaseerd op het concept van vereenvoudigen. Elk glas is namelijk geschikt voor zowel een witte als een rode wijn. Met slechts vijf basisvormen kun je dus heel wat wijnsoorten- en smaken aan je gasten serveren. Licht en fris, fruitig en verfijnd, fluweelzacht en weelderig, krachtig en spicy.

Simplify van Schott Zwiesel is met deze eigenschap de ideale basiscollectie voor de wijnliefhebber zonder franjes. Vijf universele vormen en een oerdegelijke kwaliteit die tegen corrosie en krassen bestand is. Zo hebben we het graag!

Ontdek de reeks nu op Niwzi.

 Reageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts