Creëer de mooiste buitentafel met Flow Mix & Match van Rosti Mepal

Creëer de mooiste buitentafel met Flow Mix & Match van Rosti Mepal

Een uitgebreid gedekte tafel, een heerlijke brunch of een gezellig ontbijt: met het Rosti Mepal Flow Mix & Match servies maak je de mooiste combinaties.

Servies om te stapelen

Een moderne vormgeving en een uitstekende stapelbaarheid kenmerkt de Flow Mix & Match lijn. Verschillende borden, kommetjes, mokken en bekers laten zich gemakkelijk met elkaar combineren en passen daarbij perfect in de meest compacte keukenkastjes.

De abstracte blauwe vormen vormen een vrolijk geheel en zijn een onmisbaar onderdeel van een stijlvolle (buiten)tafel. Ideaal voor gezellig samenzijn tijdens een picknick, aan het zwembad of tijdens het kamperen. Smakelijk!

Ontdek het Flow Mix & Match servies van Rosti Mepal nu op Niwzi.Reageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts