Ontdek de nieuwe Nordic kleuren van het Rosti Mepal Ellipse duo!

Ontdek de nieuwe Nordic kleuren van het Rosti Mepal Ellipse duo!

De Ellipse lunchbox en waterfles van Rosti Mepal komt dit najaar in mooie nieuwe Nordic kleuren. Ideaal als setje om naar school mee te nemen!

Het perfecte duo voor lunch on the go

 

De handige Ellipse Saladbox heeft een compartiment voor brood en een afgesloten potje voor vinaigrette. Zo neem je steeds een vers slaatje of een andere maaltijd mee naar school of naar het werk. Het elastiekje zorgt ervoor dat het deksel strak op de box blijft, zo heb je steeds een verse maaltijd.

De Ellipse waterfles is een hippe hervulbare waterfles. Vul ‘m met water, of maak een fruitsap, smoothie of flavored drink door er citroen of muntblaadjes aan toe te voegen. Gezond, milieuvriendelijk én vooral voordelig! De dop kan eenvoudig worden opengedraaid, het lusje zorgt ervoor dat je de waterfles gemakkelijk kunt meenemen.

Ontdek de dichtstbijzijnde verkooppunten op Niwzi.Reageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts