Word een Italiaanse foodie met de Villeroy & Boch Pizza Passion

Word een Italiaanse foodie met de Villeroy & Boch Pizza Passion

 

Het Pizza Passion servies is een ideale uitbreiding voor wie regelmatig eens een pizza eet. Deze set is niet voor niets bekroond met de Red Dot Award Product Design 2016. Dankzij de kleine, ingenieuze aanpassingen wordt jouw pizzamoment nóg lekkerder.

 

Eet pizza ‘the Italian way’

Ingewikkeld is het niet: Pizza Passion bestaat uit enkele degelijke, sobere borden en serveerschalen in premium porselein. Toch zijn er enkele opmerkenswaardige details die het serveren en consumeren eenvoudig maken. Zo is het extra platte pizzabord voorzien van kleine inkepingen – voor het snijden van perfecte symmetrische pizzapuntjes.

Een andere favoriet is de Pizza Passion topping-set. Deze bestaat uit drie schaaltjes waarmee verse ingrediënten en kruiden aan tafel geserveerd kunnen worden. Wat willen we nog meer? Buon appetito!

Pizza Passion van Villeroy & Boch is verkrijgbaar vanaf september/oktober in de winkels.

Ontdek deze collectie nu op Niwzi.

Klik hier om producten in te ladenReageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts