De Zanzibar van Peugeot heeft er een tweelingzusje bij: de Zanzibar Zout

De Zanzibar van Peugeot heeft er een tweelingzusje bij: de Zanzibar Zout

 

 

 

 

De meesten onder ons kennen ondertussen al de Zanzibar van Peugeot: de peperbar die de specerijenroute opnieuw uitvindt. Sinds kort is er ook de Zanzibar zoutmolen – ook met drie verschillende reservoirs. De ware fijnproevers zullen er dol op zijn!

De Zanzibar Zoutbar

De Zanzibar zoutbar werkt net zoals de pepervariant. De Peugeot zoutmolen met zes verschillende maalstanden wordt geleverd met drie exotische zoutsoorten. Daarnaast zijn er nog vijf andere varianten beschikbaar waarmee u uw zoutcollectie kunt uitbreiden.

De smaakperspectieven zijn oneindig. Met zoutmélanges zoals Bamboo JadeMélange Agrumes en Désert de Kalahari geeft u alledaagse gerechtjes een pittige twist.

Peugeot gebruikt voor deze mengelingen enkel natuurlijk zout verrijkt met pure kruiden en rijkelijke mineralen – wat zout ongetwijfeld een stuk gezonder maakt.

Ontdek de Zanzibar zout in primeur op Niwzi.Reageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts