Kruid je zomerse gerechten af met Peugeot’s Perzisch zout en Timut peper

Kruid je zomerse gerechten af met Peugeot’s Perzisch zout en Timut peper

Vis, schaaldieren, frisse salades – deze lichte en verse zomergerechten breng je dit seizoen op smaak met het nieuwe Perzisch blauwe zout en de exotische Timut peper van Peugeot. In je favoriete zout- of pepermolentje, uiteraard.

De meest verfijnde smaken

Perzisch blauw zout bestaat al zo’n 100 miljoen jaar en is een fossiel uit de Bergen van Ergourz, Iran. Peugeot brengt dit ongewone zout met blauwachtige tint in de iconische zoutmolentjes. Met een intens zoutarme smaak en een pittig citrusaroma is dit het ideale zout om smaak te brengen aan vis, groenten en salades.

Een andere nieuwigheid is de Timut peper – een frisse en licht zurige bes afkomstig van een wilde plant uit de bergen van Nepal. De uitgelezen peper om vis, schaaldieren, groenten, vruchtensalades en chocoladedesserts af te kruiden.

Ontdek meer op Niwzi.Reageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts