Ontdek de handige ‘Create and Make’ van Kilner!

Ontdek de handige ‘Create and Make’ van Kilner!

Van het serveren van cocktails tot het serveren van salades: jars zijn helemaal happening. In het assortiment van Kilner vind je de perfecte jar – om zelf courgetti te maken of om snacks of maaltijden met je mee te nemen.

De ultieme Spiralizer jar

Cocktail shakers, coffee grinders, spiralizer jars – Kilner heeft een ruim arsenaal aan glazen potjes die dienst doen als een handige maar ook stylish lunch box. Onze favoriet is ongetwijfeld de Kilner Spiralizer: creëer sliertjes en spiraaltjes van harde groente als een alternatief voor spaghetti. Neem je kant-en-klare salade zo mee naar school of naar het werk!

Bekijk hier hoe de Kilner Spiralizer werkt!

Klik hier om producten in te ladenReageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts