Slim gezien: de Novy One is kookplaat en dampkap in één

Slim gezien: de Novy One is kookplaat en dampkap in één

Met de nieuwe Novy One kookplaat profileert Novy zich als een pionier op vlak van keukenventilatie. De One is namelijk een kookplaat en dampkap in één, wat zorgt voor architecturale planningsruimte in de keuken.

Een gevierde combinatie

Ongetwijfeld de slimste oplossing: dampkap en kookplaat worden hier samengesmolten tot een erg aantrekkelijk toestel. Uitzonderlijke krachtige werking, een elegant en sober design. Het resultaat is een geoptimaliseerde kookplaat die beperkte ruimte inneemt en qua stijl zo goed als in elk interieur past. De keuken is nog nooit zo sfeervol geweest.

De technische details zijn eveneens indrukwekkend: geïntegreerde touchbediening in kookplaat, afzuiging op twee niveaus, geluidsdemper, regelbare klep en recirculatie in optie. De Novy One kookplaat kan zich de terechte winnaar van de Reddot 2016 award noemen.

Ontdek deze nieuwigheid op Novy.be.Reageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts