Slimme keukentoestellen Novy

Dampkapspecialist Novy presenteerde op Batibouw heel wat indrukwekkende nieuwigheden. Een van die nieuwigheden was de Mood.

De naam alleen al brengt je in hogere sferen. Mood is een dampkap die tot leven komt wanneer je aan het koken bent én die je als verlichting kan gebruiken.

Grens verdwijnt, Novy verschijnt

De grenzen tussen de verschillende ruimtes in de hedendaagse woningen vervagen. Woonkamers lopen naadloos over in de keuken. Daarom is het niet onbelangrijk om als fabrikant stil te staan hoe je een harmonieus geheel creëert. Novy combineert functionaliteit met een prachtig design in hun Mood dampkap. Het nieuwe project toont aan dat een dampkap even goed een prachtig stuk design kan zijn.

Verlichtingsarmatuur

In samenwerking met productdesigner David Pas, ontwikkelde Novy de Mood, een dampkap die zich aanpast aan het nodige gebruik. Naast een dampkap is de Mood ook een overtuigende verlichtingsarmatuur. Op deze manier wordt een dampkap een echt sfeerobject. Iets waar enkel Novy nog maar in geslaagd is.

Slimme verlichting

Hoe meer kookpotten op je vuur, hoe sneller deze dampkap zal werken. We mogen hier dus spreken van een slimme dampkap.

Ook zal het toestel de hoeveelheid licht aanpassen aan de intensiteit van activiteit die zich aan het kookeiland plaatsvindt. Tijdens het koken zal de dampkap je automatisch meer licht geven.

Eens je gedaan hebt met kokkerellen, verandert de Novy Mood in een sfeervol verlichtingsobject.

Bovendien kan je via een afstandsbediening de warmte van het licht aanpassen: koud blauw licht of warm geel licht.

Ontdek de dampkappen van Novy

Klik hier om producten in te laden