Met je hoofd in de wolken bij Novy

Met je hoofd in de wolken bij Novy

De keuken is steeds meer een echte leefruimte geworden. De gebruikte materialen zijn dan ook steeds verfijnder afgewerkt. Ook Novy heeft oog voor detail. Heb hun nieuwe dampkap ‘Cloud’ al gezien? 

Verfijnd design 

De gloednieuwe dampkap Cloud van Novy is een echt technologisch hoogstandje. Allereerst valt het verfijnde design meteen in de aandacht. De vloeiende lijnen en zuivere vormgeving alsook de hoogte van amper 7,9 cm zorgt ervoor dat deze dampkap steeds subtiel aanwezig is in de keuken. 

De dampkap heeft geen afvoer naar buiten, maar werkt via de recirculatietechniek. Alle ongewenste geurtjes worden naar de vet- en deurfilters getransporteerd en geneutraliseerd. Daarnaast is Cloud ook een zeer stil toestel. Het geheim zit in de twee motoren die verwerkt zitten in een silent body. Een praatje slaan tijdens het koken? Geen probleem, met deze stille knapperd kan je lekker kletsen tijdens het kokkerellen. 

Sfeermaker

novy cloud dampkap

Niet alleen levert Cloud uitstekende prestaties, ook brengt het toestel de nodige sfeer in de keuken. De subtiele ledstrip past zicht aan de stemming van het moment aan. 

Cloud is ook een zeer flexibel toestel. Om het even waar, kan je het toestel monteren. Je hoeft geen vals plafond te voorzien, je kan het ruimtegevoel van de keuken zo netjes bewaren. Door zijn eenvoudige installatie kan je Cloud makkelijk verhuizen. 

7510

Dampkap
Novy

prijs: < €2309

706

Dampkap
Novy

prijs: < €449

7660

Dampkap
Novy

prijs: < €1869

939

Dampkap
Novy

prijs: < €499

815

Dampkap
Novy

prijs: < €509

750

Dampkap
Novy

prijs: < €799

7605

Dampkap
Novy

prijs: < €1079

6835

Dampkap
Novy

prijs: < €1299

810

Dampkap
Novy

prijs: < €1069

6831

Dampkap
Novy

prijs: < €1459Reageer

About The Author

Related posts